JIMONT MEIKIT NYT KAUNEUSTUKUSTA! JIMONT MEIKIT NYT KAUNEUSTUKUSTA! JIMONT MEIKIT NYT KAUNEUSTUKUSTA! JIMONT MEIKIT NYT KAUNEUSTUKUSTA! JIMONT MEIKIT NYT KAUNEUSTUKUSTA! JIMONT MEIKISARJA ESPANJASTA

HUOM!  JIMONT MEIKIT TOIMITETAAN KIRJEESSÄ ILMAN POSTIMAKSUA.  KATSO TOIMITUS EHDOT SIVULTA!

Espanjalainen Jimont – meikkisarja on suunniteltu ihonhoidon asiantuntijoille ja ammattilaisille. Jimont on ollut käytössä ainoastaan ihonhoitoklinikoilla. Sarja on  90% luonnonkosmetiikkaa, eikä sisällä mitään petrokemian raaka-aineita. Jimont meikkisarjaan kuuluu ihoa hoitavat meikkivoiteet, joihin on lisätty ihoa hoitavia vitamiineja ja ravintoaineita, kuitenkaan unohtamatta erittäin hyvää kestoa sekä levittävyyttä iholle tasaisesti muodostaen kauniin pinnan. Hyvin hoidettu iho kaipaa myös ihoa hoitavan ja ihon virheettömäksi tekevän meikkivoiteen. Sarja sisältää fluidimaisen, stickimäisen, BB, sekä erittäin peittävän ja korjaavan meikkivoiteen ja ihoa hoitavat puuterit.

Kaikki JIMONTon valmistettu 86 %:sti kasviperäisistä ainesosista. Kemikaaleja valmistuksessa on käytetty vain äärimmäisen vähäisin määrin. Tästä syystä tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne aiheuta allergioita tai häiritse ihon omaa kosteustasapainoa.

Ph arvo 4-6, ihanteellinen iholle.

VITAMIN C Liposome Mask Naamioliina 5 kpl

VITAMIN C Liposome Mask Naamioliina Cell Fucion C Huom. 5 kpl pkt.

Cellular Reservoir Mask Naamioliina 5 kpl pkt.

Cellular Reservoir Mask Naamioliina 5 kpl paketti Cell Fucion C